неділю, 29 січня 2023 р.

"Бій під Крутами став символом боротьби за українську державу" Інформаційно-просвітницька акція

Молодий цвіт України - студенти, гімназисти старших класів та робітнича молодь понад 100 років тому встали на захист української незалежності і суверенітету в бою під залізничною станцією Крути. Багато з них, юних і недосвідчених, загинули від куль московських убивць. Українська Народна Республіка, яку юнаки так відчайдушно захищали проіснувала недовго. Та подвиг молодих патріотів, їхнє стремління бачити Україну незалежною - незабутні.

Зараз знову українське юнацтво непохитно зі зброєю в руках відстоює нашу самостійність і суверенність. Їхні сердця сповнені  відваги і рішучості довести битву зі злом до остаточної і безповоротної перемоги над ворогом. Не передамо  війну нашим дітям! Вистоїмо!


Про буремні події вікової давнини повідомляє інформаційна листівка. Кожен з дорослих відвідувачів Пункту Незламності, який цікавиться історією нашої країни, з інформації на листівці міг  дізнатися, чому подвиг героїв Крут мав таке важливе значення для утвердження нашої державності . Листівки, що залишилися радо брали перехожі на вулиці.






Немає коментарів:

Дописати коментар