середу, 26 вересня 2018 р.

Бути «своїм» у Європі

Після надання Україні безвізового режиму для відвідання країн Євросоюзу, бажання українців здійснити подорож Західною Європою значно посилилось. Чи завжди такі відвідини комфортні для наших співвітчизників? Що потрібно знати мандруючим, щоб не відчувати себе «білою вороною» в чужій країні?
 Українці беззаперечно порозуміються з мешканцями країн однієї мовної групи (польська, чеська, словацька болгарська, македонська, сербська, словенська). Практично у всіх землях Євросоюзу знання англійської допоможе впевнено відчувати себе на туристичних маршрутах. Взаємне непорозуміння між тутешніми жителями та деякими туристами зі Східної Європи може викликати недотримання елементарних правил ввічливості, порушення правопорядку, незнання особливостей культури і побуту певного краю.
Перегляньте, будь ласка, нашу презентацію про характерні погрішності у контактах з місцевим населенням окремих країн.


Продовжуємо  знайомство з окремими державами Євросоюзу. І знову нам в цьому допоможе фотомайстер Тетяна Гришакова. На її світлинах зображені казкові німецькі містечка, від зустрічі з якими відразу хочеться спакувати валізи та майнути в дивовижний край середньовічних замків та палаців, які ніби зійшли зі сторінок книг Братів Грімм та Еріха Распе. 






Немає коментарів:

Дописати коментар