пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Новини для дитини

Бібліотеки для дітей Солом’янського району – це не тільки книжки для малюків, підлітків та їхніх батьків.
 Це ще 10-15 назв періодичних видань для читачів усіх вікових груп. Адже читання  дитячої періодики вводить дитину в світ інтелекту і гри, вчить цікавитися новими подіями та явищами, перейматися суспільними проблемами, брати участь у спільній справі (конкурси, вікторини, колекціонування), а значить, готує її до активної життєвої позиції.
 Перший журнал у житті дитини, як правило, з’являється лише в п’ять-шість років, хоча існують і такі, що розраховані навіть на трилітніх...
Помандруймо сторінками журналів для найменших читачів, що передплачує наша бібліотека!
Журнал «В гостях у казки»  - повчальні казки, розвивальні завдання, рецепти, саморобки та інші цікавинки



Журнал «Веселий Саморобкін» - навчить хлопчиків і дівчаток виготовляти іграшки, сувеніри та різні саморобки. Дохідливі майстер-класи, комікси. Допомага батькам ВДОМА І НА ДАЧІ. Саморобки для роботи в гуртку.


Журнал «Малятко» - щомiсячний яскраво ілюстрований журнал, що друкує казки, вiршi, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки. Проводить конкурси серед читачів, вiтає їх з днем народження. Вмiщує сторiнку для батьків. Це періодичне видання чи не найулюбленіше й найавторитетніше серед інших для дітей.

Журнал «Пізнайко» виник у 1996 р. Головним персонажем у ньому став кмітливий, веселий та непосидючий борсучок на ім'я Пізнайко. Ця тваринка є дуже поширеною в Україні. А завдяки новому дитячому журналу про це дізналися тисячі дітей. Цікаво знати, що матеріали до друкування у журналі готуються з урахуванням загальноосвітніх програм для шкіл.


Журнали – це завжди свіжі відомості. Будьте постійно в курсі новин !


Немає коментарів:

Дописати коментар